3 Haz 2024

Sosyal Etki Zirvesi’24” 30 Mayıs Perşembe Günü İş Sanat Levent’te Gerçekleşti

Sosyal Etki Zirvesi’24; ‘Sosyal Fabrika – Toplumsal Dönüşüm Platformu’ ve EKONOMİ Gazetesi işbirliği ile; Sosyal Fabrika Toplumsal Dönüşüm Platformu Kurucusu ve Organizasyon Lideri Münteha Adalı öncülüğünde “Eşitsizliklerden Eşitlik Arıyoruz” mottosuyla 30 Mayıs 2024 tarihinde İş Sanat, Levent İstanbul’da gerçekleşti.

Sivil Toplum Kuruluşları, Üniversiteler, Vakıflar, Dernekler, Kamu Kuruluşları, Belediyeler, Platformlar, Medya ve İş Dünyası Temsilcileri dahil olmak üzere 121 paydaşı ortak bir hedefte bir araya getiren Sosyal Etki Zirvesi’24, ekonomik, sosyal, ve çevresel eşitsizliklere dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve herkesi eyleme davet etmek hedefiyle bir araya geldi.

Üniversitemizin ve Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) nin de paydaş ve sponsor olduğu Sosyal Etki Zirvesi’24”te,“Eşitsizliklerden Eşitlik Arıyoruz” mottosuyla toplumsal cinsiyet eşitliği, toplumsal adalet, sınıfsal eşitsizlik, çalışan hakları, engelli hakları, hayvan hakları, ve insan-doğa dengesizliği gibi konularda değişim elçileri yaratarak, yeni fikirlerin dile getirdiği kapsamlı bir platform oluşturdu.

Cumhuriyetimizin 101. yılında, 101 paydaş hedefi ile “Ve Birliktelik Zamanı” diye başlatılan bu çalışma ile STK, Vakıf, Kurum, Platform ve Üniversiteleri’n paydaşlığı ile topluma; birlikteliğin, çeşitliliğin ve bir arada olmanın ortaya çıkaracağı toplumsal dönüşümün mesajı verildi.

Zirvenin akademik çalışma grubunda yer alan KAGİMER Müdürü Dr. Öğr Üyesi Ayşin Şişman, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Emel Birol, Dr. Öğr. Üyesi Nilay Utlu ve Sürdürülebilirlik Ofisi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Örnekçi yapılacak ortak çalışma sonrası sonuç raporunu kamuoyu ile paylaşacaktır.


Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?