16 Şub 2016

Spor Bilimleri Fakültesi Uygulamalı Kayak Eğitimi

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Uygulamalı Kayak Eğitimi 7-12 Şubat 2016 tarihlerinde Bursa/Uludağ’da gerçekleştirilmiştir. Konaklamanın Karinna Otel’ de yapıldığı kampta öğrencilerimiz hem kayak eğitimi almış hem de winterfast kapsamında eğlencelere katılmışlardır. Kampa ilk kez 31 ve toplamda 40 öğrencimiz katılmıştır. Kampta Prof.Dr.Hasan Kasap eğitim sorumlusu-kayak eğitmeni, Yrd.Doç.Dr.Özgür Nalbant kamp koordinatörü-kayak eğitmeni, Yasemin Altuntaş kayak eğitmeni ve Araş.Gör.İrem Uz da kamp çalışmalarına yardımcı olarak görev almışlardır. Kampta sabah ve öğleden sonra ikişer saat, toplamda dört saat temel kayak eğitimi verilmiştir. Başlangıç ve ileri seviye eğitimlerinin ayrı ayrı verildiği kampta uygulama çalışmalarının yanı sıra teori dersler de yer almıştır. Başlangıç seviyesinde katılan tüm öğrencilerimiz kayak yapmayı öğrenmişler ve katılım belgelerini almışlardır. Kayak yapabilen öğrencilerimiz de kendilerini geliştirme imkanı bulmuşlardır. Başarılı bir kamp geçiren öğrencilerimiz diğer kamplar için şimdiden heyecan duymaktadırlar.