25 May 2015

Spor Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji Konulu Sempozyum

Türkiye’de İlk Kez Düzenlenen Spor Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji konulu uluslararası sempozyuma katıldık.

Bilimsel koordinatörlüğünü üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nden Yrd.Doç.Dr. Yeşim ALBAYRAK KURUOĞLU’nun yaptığı “1st International Symposium of Sport Science, Engineering and Technology (ISSSET 2015)”, 10- 13 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Yrd. Doç. Dr. Figen Çiloğlu da semopzyumda oturum başkanı olarak görev yaptı.

Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Çin, İngiltere, Avusturya, Sırbistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, İran ve Türkiye’den alanında isim sahibi profesörler ve genç akademisyenlerin katıldığı ve ülkemizde ilk kez düzenlenen sempozyum, gelecekte daha çok katılımcıyla kongreye dönüşme yolunda umut verdi, 2017 yılında tekrar düzenlenmek üzere karar alındı.

Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden Yrd.Doç.Dr. Yeşim ALBAYRAK KURUOĞLU, Araştırma Görevlisi İrem UZ ve 4. sınıf öğrencimiz Burak ÖZSAKINÇ’ın ” The Impact of Video Taping on Teaching Sport Skills in Physical Education Lesson” başlıklı sözel bildirisi, “mükemmel metodoloji” övgüsüyle üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Aydınlık Gazetesi yazarlarından Metin TÜKENMEZ’in sempozyumu konu alan köşe yazısına aşağıdaki linkten ulaşabilir, sempozyum web sayfasını www.issset.itu.edu.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

http://www.aydinlikgazete.com/itude-spor-bilimleri-sempozyumu-makale,59805.html

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?