13 Mar 2015

Spor Toto Teşkilat Başkanlığından AYM Projesine Destek

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından  Sosyal İçermeye Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Gedik Üniversitesi, Pendik Belediye Başkanlığı ve Pendik Kaymakamlığı işbirliği ile yürütülen Aktifim toplumun içindeyim; Engelli Çocuk ve Gençler İçin Fiziksel Aktivite  Merkezi projesi 18 ayı geride bırakarak 28 Şubat 2015 tarihinde sonlandı. Gedik Üniversitesi 165  özel gereksinimli çocuk ve gencin hizmet aldığı projenin olumlu sonuçlarını dikkate alarak projenin devamına karar verdi ve  1 Mart itibari ile proje Gedik Üniversitesi, Pendik Belediyesi ve Pendik Kaymakamlığı işbirliği ile devam etmektedir. Bu işbirliğine bir destek de Spor Toto Teşkilatından geldi. 13 Mart 2015 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında imzalanan sözleşme ile bu destek belgelenmiş oldu.