8 Ara 2017

Taşıyıcı Sistem Tasarımı Konferansı Gerçekleştirildi

İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen ‘Taşıyıcı Sistem Tasarımı’ isimli konferans kapsamında, 7 Aralık 2017 tarihinde İnş. Müh. Abuzer SARI konuk edildi.  Sayın Abuzer SARI, Sigma Mühendislik Hizmetleri şirketinde genel müdür olarak görev yapmaktadır. Hem Türkiye’de hem de Rusya, Azerbaycan, Libya ve Irak olmak üzere pek çok ülkede başarılı projelere imza atmıştır. 200’ün üzerinde mühendis ve teknik ressam yetiştirip iş hayatına yeni atılanların deneyim kazanmasına katkıda bulunmuştur.

Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Abuzer SARI ‘Taşıyıcı Sistem Tasarımı’ konusunda bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşarak örnek projeler üzerinden taşıyıcı sistemin nasıl çözümlendirilip tasarlanabileceği  konusuna dikkat çekti.  Sunum sonrasında konukların ve öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Seminer çok sayıda konuk öğretim üyesi ve öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.