25 Ağu 2023

Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) yürütücülüğünde İstanbul Gedik Üniversitesi ana ortaklığıyla 1-4 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan The Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON) 2024 iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik, Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Muharrem TUNA, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış YALINKILIÇ, düzenleme kurulu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ela Nazlı KÖZ katıldı. 2023 yılında 54 ülkenin katılımıyla gerçekleşen kıtalararası turizm yönetimi kongresinin beşincisi bu yıl İstanbul’da düzenlenecek.