18 Şub 2020

Türkiye Futbol Vakfı (TFV)’nın Ziyareti

Teknik Adamların Eğitimi sertifika programı, Spor Hukuku Eğitimleri ve Spor ile Futbol’un Marka Değeri gibi konularda Konferans ve Sempozyum düzenlemesi başlıkları çerçevesinde ikili işbirliği geliştirilebilmesi için Türkiye Futbol Vakfı (TFV) yöneticileri üniversitemizi ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Nihat Akkuş’ı ziyaretleri esnasında TFV’nı temsilen Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Engin Verel ile Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hayati Küçük ve Üniversitemizi temsilen İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Ü. Mert Tolon toplantıya katılım gösterdirler.

Türk Futboluna ve Spor dallarının eğitimi ve öğretimine katkısı olacağı düşünülen birçok alanda iş birliği geliştirilmesi hususunda mutabık kalındı.