18 Mar 2016

Türkiye’de Spor Yönetiminin Bugünü ve Yarını Paneli

Gedik üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Türkiye’de spor yönetiminin bugünü ve yarını paneli Gedik Holding Seminer Salonunda büyük bir dikkatle izlendi. Panel açılış konuşması Spor yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan KASAP tarafından yapıldı. Sırasıyla Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya GEDİK ve ardından Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan ŞAHİN birer konuşma yaptılar.

Panelin moderatörlüğünü Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Gazanfer DOĞU üstlendi. Spor Aş. Genel Müdürü İsmail ÖZBAYRAKTAR’ın panel konuşmasından sonra  Sportsnet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜLÜM’ün sunumu izlendi.

Katılımcıların 2 saat boyunca dikkat ve ilgiyle izlediği panele öğrencilerimizin yanı sıra Kocaeli Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Spor AŞ. ve Pendik Belediyesinden katılan  konuklarımız salonu doldurdu, pek çok katılımcı paneli ayakta izlemek durumunda kaldı.

Spor ve spor yönetimi konusunda oldukça kapsamlı konuşma ve sunumların olduğu panelin sonunda panelistlere çok sayıda soru yöneltildi. Panel sonunda öğrenciler panelistlerin etrafını sararak uzun süre onlarla sohbet ettiler.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?