30 Eyl 2016

Türkiye’nin İlk 7 Eksenli Robotları İş Başında

Gedik Kaynak GeKaRobot markası ile WOW Convention Center’da düzenlenen 2. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisinde ziyaretçileri ile buluşuyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi – Robot Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde mühendis ve teknik elemanlara robotik ve otomasyon konularında eğitim veren Gedik Kaynak, zirve kapsamında GeKaRobot markası altında sunduğu robot otomasyon ve teknolojisine dair son ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Dilibal 1 Ekim Saat 11:30-12.00’da zirve kapsamında “Endüstriyel Robotların Geleceği ve Akıllı Robotik Gripper Sistemleri” konusunda katılımcılara bir sunum yapacak.

29-30 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de ilk olan 7 eksenli robot teknolojisini görmeye davetlisiniz.