21 Kas 2017

Uluslararasılaşmaya Doğru…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaduman OKUMUŞ ile Uluslararası İlişkiler Ofisi Uzmanı Lily ZHOLCHİEVA 16 Kasım’da İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Florya Kampüsünü ziyaret ettiler. İlk Görüşme İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zafer UTLU ile gerçekleşti. Ziyaret esnasında Uluslararası İlişkiler Direktörü Prof. Dr. Zafer ASLAN, İstanbul Aydın Üniversitesi Küresel Eğitim ve İşbirliklerinden sorumlu Direktör Yardımcısı Ayşe Deniz ÖZKAN ve İstanbul Aydın Üniversitesi Erasmus+ ve EURAS Kurum Koordinatörü Pınar ELBASAN “Uluslararasılaşma” konusunda bir sunum gerçekleştirdiler. Her iki Üniversite arasında işbirliği, dayanışma ve görüş alışverişi dilekleriyle ziyaret sonlandırıldı.