3 Haz 2024

Uluslarası Ticaret ve Finansman İngilizce Bölümümüz, 09/05/2024 tarihi itibarıyla Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi’ne (TYÇ) yerleştirilmiş ve TYÇ logosu kullanma hakkı kazanmıştır.

İstanbul Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde bulunan Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü olarak, geçmişte başarıyla tamamladığımız STAR Akreditasyonu sürecimizin ardından, yeni bir başarıya daha imza atmış bulunuyoruz. Uluslarası Ticaret ve Finansman İngilizce Bölümümüz, 09/05/2024 tarihi itibarıyla Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi’ne (TYÇ) yerleştirilmiş ve TYÇ logosu kullanma hakkı kazanmıştır.

Bu başarı, bölümümüzün ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğunu ve eğitim kalitesini bir kez daha tescillemiştir. Öğrencilerimize sunduğumuz eğitim ve öğretim süreçlerinin yüksek standartlarda olduğunu belgeleyen bu önemli gelişme, bölümümüzün ve üniversitemizin prestijini tescil etmektedir.

Bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Uluslarası Ticaret ve Finansman İngilizce Bölümümüzün başarısını gururla duyurur, bu başarının gelecekteki hedeflerimize ulaşmada bizlere güç katacağına inanıyoruz.

Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı görüntülemek için bağlantıya tıklayınız.

İstanbul Gedik Üniversitesi
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi