19 Ara 2017

ÜMRANİYE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ İLE ORTAK SEMİNERLERE BAŞLANDI

Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi-İstanbul Gedik Üniversitesi’nin işbirliğinde gerçekleşecek olan seminerler dizisinin ilki 19 Aralık 2017 Salı günü yapıldı.

Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nüket İşiten, Ümraniye İlçe Rehber Öğretmenlerine “ERGENLERDE DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI, DİKKAT EKSİKLİĞİ VE BAĞIMLILIK” konularında seminer verdi. İlçe genelindeki öğretmenlerin yoğun katılımı ile yapılan seminerde İstanbul Gedik Üniversitesi Halkla İlişkiler Rehberlik Koordinatörü Nurşen Ünal Tarhan etkinlik öncesi üniversite ve öğrencilere tanınan olanaklar konusunda kısa bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğin sonunda öğretmenlerin gerek alan, gerek üniversite ile ilgili soruları cevaplandı.

Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi-İstanbul Gedik Üniversitesi’nin işbirliğinde yapılacak olan seminerler dizisinin devamında Okul Müdürlerine, Okullardaki Branş Öğretmenlerine, İlçe 12.sınıf Öğrencilerine ve Ailelere yönelik seminerler gerçekleşecektir.