16 Ara 2015

Üniversite – Okul Projesi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ülker’in desteği ve 24 Üniversite ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği Üniversite – Okul Projesi’nin İstanbul ayağını yürüten Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Arş. Gör. Serkan Esen koordinatörlüğünde çalışmalarına başladı. İstanbul’da belirlenen 7 farklı ilkokulda öğrencilere temel futbol hareket eğitimi vererek 6-10 yaş arası çocukların süreklilik sağlanan bir yapı içerisinde futbolla buluşması hedeflenmektedir. Toplamda 8 ay sürecek olan proje Mayıs ayında Çamlık Spor Tesisleri’nde yapılacak olan şenlikle son bulacak.

Projeye dahil olan gönüllü öğrencilerimiz: