17 Tem 2023

Üniversitemiz, İçişleri Bakanlığı “Toplumsal Dayanışmanın ve Kalkınmanın Desteklenmesi” konusunda proje desteğini Serendip Derneği işbirliğinde hazırlanan proje ile kazandı

Üniversitemiz, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından açılan “Toplumsal dayanışmanın ve kalkınmanın desteklenmesi” proje başvuru çağrısına Pendik Serendip Sosyal Gelişim Derneği ile birlikte hazırlanan “Elele Gönül Gönüle” adlı projede; Ülkemizde yakın zamanda yaşanan deprem afetinden etkilenerek Pendik İlçesi sınırlarında geçici/kalıcı olarak ikamet eden afetzedelerden 40 yaşa kadar olan ve çocuklu 45 ailenin, “normal” hayata geçiş sürecinin hızlandırılması için kendi güçlerinin bilincine varmalarının sağlanması, toparlanma ve kendi kendine yardım becerilerinin geliştirilmesi için birlikte çalışma yürütecektir. Proje Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) nin koordinasyonunda yürütülecektir. Projenin ilk tanıtım ziyareti 17 Temmuz Pazartesi günü Rektörlüğümüze yapılmıştır.

Merkez yerleşkemizin bulunduğu İstanbul Pendik İlçesinin ekonomik ve sosyal gelişimi, toplumsal refahı kurum olarak sosyal sorumluluk çalışmalarımızın merkezinde yer almaktadır.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?