8 Ağu 2023

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İSPANYA’NIN, CORDOBA ÜNİVERSİTESİ (UNIVERSIDAD CORDOBA, CORDOBA UNIVERSITY) ARASINDA 2028-2029 AKADEMİK YILI SONUNA KADAR GEÇERLİ OLACAK ERASMUS HAREKETLİLİK ANLAŞMASI İMZALANDI

Üniversitemiz ile İspanya, Kurtuba’da yerleşik Cordoba Üniversitesi arasında 2028-2029 akademik yılı sonuna kadar geçerli olacak Erasmus hareketlilik anlaşması imzalanmıştır. Anlaşmanın detayları aşağıdaki tablodadır. Anlaşmaya aracılık eden Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi sayın Doç. Dr. Fatih Tarlak’a Erasmus Koordinatörlüğü olarak teşekkürlerimizi sunarız.

ÜNİVERSİTE ŞEHİR ÜLKE WEB SİTESİ ANLAŞMA SAĞLANAN AKADEMİK BÖLÜMLER KONTENJAN (YILLIK)
Cordoba Üniversitesi (Universidad Cordoba) Kurtuba İspanya www.uco.es Gıda İşleme Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İçin: 3
Ders Verme Hareketliliği İçin: 3