19 Tem 2023

ÜNİVERSİTEMİZ İLE SIRBİSTAN, UNIVERSITY OF NIS ARASINDA 2028-2029 AKADEMİK YILI SONUNA KADAR GEÇERLİ OLACAK ERASMUS ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ (KA131) ANLAŞMASI DİJİTAL OLARAK İMZALANDI

Üniversitemiz ile Sırbistan, Niš’te yerleşik University of Niš arasında 2028-2029 akademik yılı sonuna kadar geçerli olacak Erasmus Uluslararası kredi hareketliği (KA131) anlaşması dijital platform üzerinden imzalanmıştır.

Anlaşmaya aracılık eden, Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği öğretim üyesi sayın Doç. Dr. Savaş Dilibal hocamıza Erasmus Koordinatörlüğü olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Erasmus anlaşmasının detayları aşağıdaki tabloda yer almaktadır:

ÜNİVERSİTE ŞEHİR ÜLKE WEB SİTESİ ANLAŞMA SAĞLANAN AKADEMİK BÖLÜMLER KONTENJAN (YILLIK)
University of Niš Niš Sırbistan https://www.ni.ac.rs/en/ Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İçin: 3

Ders Verme Hareketliliği İçin: 2

Eğitim Alma Hareketliliği İçin: 1