3 Ağu 2023

ÜNİVERSİTEMİZ İLE TAŞKENT ÖZBEKİSTAN’DA YERLEŞİK KIMYO INTERNATIONAL UNIVERSITY ARASINDA ÇEVRİM İÇİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

03.08.2023 tarihinde, Orta Asya’daki kıymetli paydaş üniversitelerimizden, Özbekistan Kimyo International University ile üniversitemiz arasında, Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü tarafından organize edilen iki ayrı çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Gedik Holding İhracat Direktörü sayın Serhat Yakar ve Gedik Holding Orta Asya ülkeleri temsilcisi sayın Şahin Bayramzade, İstanbul Gedik Üniversitesi TÖMER Müdürü sayın Dr. Öğr. Üyesi Nerma Zaimovic, Erasmus Koordinatörü sayın Öğr. Gör. Yücel Kamar; Kimyo International University Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Djamshid Kaniev ve Dış İlişkiler Koordinatörü sayın Farkhad Niyazov’un katıldığı toplantılarda, üniversiteler arası iş birliklerinin ileri seviyeye taşınmasına yönelik atılabilecek adımların ve Kimyo International University bünyesinde tesis edilmesi planlanan çeşitli test ve eğitim merkezleri için Gedik Holding’in sağlayabileceği desteklerin neler olabileceği ve Kimyo International University bünyesinde Türkiye’deki öğrenci & stajyer değişim hareketliliğine katılacak adaylara yönelik düzenlenebilecek Türkçe kursları için TÖMER ile yapılabilecek iş birliği imkanları görüşüldü.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?