30 Haz 2019

Üniversitemiz Uluslararası ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası Aldı

Üniversitemize Uluslararası ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar tamamlanmıştır.

Kapsam dahilinde olan birimlerimiz (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Mali İşler Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı) Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) akreditasyonuna sahip VeriCert firması tarafından denetlenerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

İlgili birim çalışanlarımızı süreç boyunca göstermiş oldukları özveri dolayısıyla kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.