11 Ara 2023

ÜNİVERSİTEMİZDEN MACARİSTAN’IN ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERİNDE ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ

Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar, Üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisinin en önemli hedeflerinden olan yurt dışı paydaş üniversite ağının genişletilmesi çalışmaları kapsamında 13-17 Kasım tarihleri arasında Macaristan’ın çeşitli şehirlerinde üniversite ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yücel Kamar, ilgili ziyaretler kapsamında Budapeşte’de Macaristan Spor Bilimleri Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Dr. Judith Kadar, Erasmus Koordinatörü Gabriella Sztojalovski ve akademisyen Dr. Yvette Csepela ve HUSS’ta Erasmus öğrenim hareketliliği kapsamında eğitim gören öğrencimiz Özgür Yaylalı ile bir araya geldi. Kamar aynı zamanda Wekerle Business School Uluslararası İlişkiler Direktörü Éva Malomsoki ile bir araya gelerek muhtemel iş birliği imkanlarını görüştü.

Kamar, akabinde Veszprem şehrinde Pannonia Universitesi’ni ziyaret etti ve üniversitemizin hediyelerini takdim etti. Kamar, son olarak, Györ şehrinde Szechenyi Istvan Üniversitesi Uluslararası Programlar Direktörü Márta Mészáros ile muhtemel iş birliği fırsatlarını görüştü.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?