11 Ara 2018

VI. El Ele Tutuşalım Halkaya Katılalım Etkinliği Gerçekleştirildi

Bütünleşik Fiziksel Aktivite Merkezimizin, Pendik Belediyesi ve Kaymakamlığı işbirliğiyle, 03 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü kapsamıyla gerçekleştirilen, okullarda özel gereksinimli öğrencilere yönelik önyargı ve ayrımcı yaklaşımları spor yolu ile aşmak ve özel gereksinimli öğrencileri kabul edici ve destekleyici bir çevre yaratmak amacıyla düzenlenen “VI. El Ele Tutuşalım Halkaya Katılalım” etkinliği Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu, Faruk Demirbağ Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Kılıçaslan Ortaokulu olmak üzere dört farklı okula gerçekleştirildi.

100 özel sporcu, 250 akran ve 50 Gönüllü’yü bir araya getiren etkinlik, ardında yeni dostluklar ve farkındalıklar bırakarak sona erdi. Bir gün değil, her gün fakındayız yanınızdayız.