23 Eyl 2011

Yakacık Sosyal Yardımlaşma ve Çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyaret

Gedik Üniversitesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübüne üye 22 öğrenci, hafta sonları Yakacık Sosyal Yardımlaşma ve Çocuk Esirgeme Kurumuna ziyaretlerde bulunuyor.

Öğrencilerimiz Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp, ödevlerini yapmakta yardımcı oluyorlar. Çocuklara palyaço gösterisi, evde hazırladıkları yemekleri sunmak, birlikte film izlemek ve hazırladıkları oyunları oynamak gibi tüm ayrıntılarını kendilerinin planladığı çeşitli etkinlikler yapan öğrencilerimiz kısa sürede kimsesiz çocuklarla duygusal bir bağ kurdular. Gedik Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Öğrencileri iki yıldır yaptıkları organizasyonlarla çevresine duyarlı, planladıkları etkinlikleri gerçekleştiren, sosyal yönü güçlü ve kendilerine güvenen bireyler olduklarını gösterdiler.