1 Tem 2024

İstanbul Gedik Üniversitesi Yayınları’nın Yeni Kitabı Yayımlandı: Cumhuriyetimizin 100. Yılında Özel Hukuk ve Kamu Hukuku Sempozyum Kitabı

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesinin 17 Kasım 2023 ve 8 Aralık 2023 tarihlerinde Cumhuriyetimizin 100. yılına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Özel Hukuk ve Kamu Hukuku Sempozyumu”nun değerli çıktıları kitaplaştı.

Editörlüğünü Prof. Dr. Kerim Atamer ve Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu’nun üstlendiği kitap, Cumhuriyet’in 100. yıllık birikimini hukuk alanındaki gelişmelerle ele almaktadır.

Özel hukuk ve kamu hukuku olmak üzere iki bölümden ve on iki makaleden oluşan eser; hukuk öğrencileri, akademisyenler, hukukçular ve hukuka ilgi duyan herkesin yararlanabileceği bir başvuru kaynağı niteliği taşımaktadır.