31 Ara 2020

Yeni Yıl Çekilişinde Kazananlar Belli Oldu

Öğrencilerimize özel gerçekleştirilen Yeni Yıl Çekilişinde 9 Salcano Bisikletin sahipleri belli oldu. Rektörümüz Sayın Prof.Dr Nihat Akkuş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Arif Demir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Tülay Ortabağ, Genel Sekreterimiz Ahmet Tolga Önder, Genel Sekreter Yardımcımız ve Çekiliş Gözetmeni  Gülperen Kordel ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı Müdürü Derya Can ve değerli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen çekiliş zoom üzerinden canlı yayınlandı.

Rektörümüzün öğrencilere yeni yıl mesajı ile başlayan buluşmadan hemen sonra gerçekleştirilen çekilişte 9 asil 3 yedek öğrencimiz belirlendi.

Öğrencilerimiz bisikletlerini öğrenci kimlik kartlarını göstermeleri koşuluyla 4 Ocak 2021  – 11 Haziran 2021 tarihleri arasında Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığına ( Kartal Kampüs A Blok 8. Kat) gelerek alabileceklerdir.

Kazananlar @gedikedu instagram hesabımızda duyurulmuştur.

Tebrik eder, mutlu seneler dileriz.