21 Nis 2015

Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi’nin Katıldığı Toplantılar

• Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi Washington DC’de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmacı olduğu toplantıya katıldı

Yrd.Doç.Dr. Aylin Ünver Noi, ayrıca 20 Nisan 2015 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmacı olduğu Carnegie Endowment for International Peace adlı düşünce kuruluşu tarafından Washington DC’de düzenlenen  “Turkey’s Role in a Turbulent  Middle East” konulu konferansa katıldı.

• Yrd. Doç. Dr. Aylin Ünver Noi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın konuşmacı olduğu T20 ve B20 toplantılarına katıldı

Bu sene Johns Hopkins Üniversitesi SAIS, CTR’da visiting scholar olan İİBF öğretim üyemiz, Yrd. Doç.Dr. Aylin Ünver Noi, 16 Nisan 2015 tarihinde Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın konuşmacı olduğu ve Washinton DC’deki önde gelen düşünce kuruluşlarından uzmanların katıldığı “Küresel Ekonominin Karşısındaki Zorluklar ve G20’nin Rolü” başlıklı T20 (Think 20) konferansına katıldı.

Yrd.Doç.Dr. Aylin Ünver Noi,  ayrıca B20 (Business 20) tarafından  17 Nisan 2015 Washington DC’ de düzenlenen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, IMF Başkanı Christine Lagarde, ve Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim’in  konuşmacı olduğu “Küresel Bir Yönetim Mekanizmasına Doğru” konulu toplantıya katıldı.