Havacılık Kulübü

Havacılık Kulübü İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencilerinin Türkiye Cumhuriyeti’ne yararlı projeler geliştirecek yardımsever gençler oluşturmak, sosyal sorumluluk bilincini arttırmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek, yardımlaşmayı sağlamak, birlik ve beraberliği oluşturmak, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak, arkadaşları arasındaki iletişimi güçlendirmek, İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileri arasında yakınlaşma ve iş birliği sağlayarak sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, öğrencilerin öneri ve şikayetlerini, üniversite yönetimine iletmek ve tüm İstanbul Gedik Üniversitesi öğrencileri ile birlikte insanlara yardımcı ve faydalı olmayı sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürütmektedir. Bununla beraber Üniversitemizi en güzel şekilde tanıtmayı amaçlamaktadır.

Havacılık Kulübü Tüzüğü

ETKİNLİKLER

Havacılık Kulübümüz 1. Havacılık Zirvesini Gerçekleştirdi

Havacılık Kulübümüz 29 Aralık Perşembe günü saat 13.00 – 17.30 arasında 1. Havacılık Zirvesini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı ve diğer programlardan yoğun ilgi gösterilirken, havacılık alanında birden farklı konuşmacılar kendi deneyimlerinden bahsettikten sonra merak edilen soruları yanıtladılar.

İlk oturumda, Türk Hava Yolları Kabin Operasyon Müdürü Sn. Turgut Kendirci, Türk Hava Yolları Kabin Amiri Sn. Ufuk Demirtürk, Pegasus Hava Yolları Kıdemli Emniyet ve İnsan Faktörleri Uzmanı Uzm Psk. Gonca Küçüktetik.
İkinci oturumda ise Türk Hava Yolları Dispatcher Sn. Mehmet Toktaş, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Hava Trafik Kontrolörü Sn. Atagün Ünan ve World Cargo Solutions Kargo Kalite Denetçisi Sn. Burak Türkmen yer aldı.

Son oturum öncesi kısa bir mola verildi.

Son oturumda ise, Türk Hava Yolları Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Şefi Uzm. Psk. Tuba Nur Yazıcı ve Türk Hava Yolları Yer Eğitim Kalibrasyon Şefi Kpt. Plt. Özkan Danyıldız ile etkinlik sonlandı.

Etkinlik süresince, değerli katılımları ve etkinlik davetini kabul ettikleri için tüm katılımcılara Havacılık Kulübü ve İstanbul Gedik Üniversitesi adına teşekkür ediyoruz.

Başka güzel zirvelerde görüşmek üzere!

@igunhavacilikkulubu ile kalın! ♥️