Hukuk Kulübü

15 Nisan Dünya Sanat Günü’ne özel Sanat ve Hukuk Söyleşi – İmza Günü Etkinliği

GEHUK mensupları, hukukun üstünlüğü ve evrensel hukuk ilkeleri doğrultusunda yaşamlarını sürdürerek kulüp faaliyetlerinde ve değerlerinde, eşit haklara sahip olarak faaliyetlerde bulunurlar.

GEHUK, insanlık ve tabii mensupları arasında dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep, cinsel yönelim, cinsel tercih, cinsel kimlik ayrımı gözetmeden faaliyetlerini sürdürür. GEHUK bu sayılanlar hakkında farkındalık çalışmaları yapmayı kendisine görev edinir.

GEHUK mensupları, sevinç ve kederlerinde, nimet ve külfetlerinde, birbirinin hak ve hürriyetlerine kesin saygı, karşılıklı içten sevgi ve kardeşlik duygularıyla huzurlu bir kulüp hayatı sürdürürler.

Başlangıç hükümleri kulüp faaliyetlerinde ve tüzüğün yorumlanmasında, sözüne ve ruhuna saygıyla ve mutlak sadakatle uygulanır.

GEHUK OLARAK “NEDİR? NASIL YAPILIR? HUKUKTA RADYO&PODCAST” ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

07.12.2022 tarihinde ZOOM üzerinden gerçekleştirdiğimiz moderatörlüğünü Hukuk 4.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda GEHUK YK üyesi olan Ertuğrul MERCAN’ın gerçekleştirdiği etkinliğimizde LawTudent Media Türkiye Direktörü Alihan KARACA ve LawTudent Media Jr. Podcast Producer Av. Esma KARACA’yı ağırladık. Bizlere Radyo ve son zamanlarda özellikle gençlerin ilgi alanı haline gelen Podcast yapımıyla ilgili bilgilendirici ve aynı zamanda sohbet havasında bir sunum gerçekleştirdiler. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GEHUK OLARAK FAKÜLTEMİZİN HOCALARINDAN PROF. DR. AHMET BAŞÖZEN İLE BİRLİKTE BAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Gedik Hukuk Kulübü olarak fakültemizin hocalarından Prof. Dr. Ahmet BAŞÖZEN eşliğinde Bölge Adliye Mahkemesi’ni ziyaret ettik. Bir dosyanın istinaf sürecinde hangi yollardan geçtiğini ve Temyiz merciinin uygulamadaki konumu ile yapılan uygulamalar hakkında detaylı bilgi edindik. Gezimizde emeklerini ve desteklerini esirgemeyen başta Sayın Dekanımız Prof. Dr. Gülsün AYGÖRMEZ hocamız olmak üzere, İstanbul BAM başkanı Sayın Murat BOYLU ile özellikle İstanbul 14.Ticaret Mahkemesi Başkanı Sayın Nevzat BOZTAŞ Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

13.12.2022

GEHUK OLARAK İPEK BİTER GÜNDÜZ HUKUK BÜROSU’NA ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Gedik Hukuk Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde geleceğimize yön vermesi ve bizimle engin tecrübelerini paylaşması için Sayın İpek Biter GÜNDÜZ hanımefendiyi ofisinde ziyaret ettik. Elde edindiğimiz bilgiler dahilinde avukatlık mesleğinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve ne şekilde yollar izlememiz gerektiğiyle alakalı bizlere yol gösterdi. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

22.02.2023