Kariyer Kulübü

Kariyer Kulübü gelecekteki iş hayatlarında öğrencilere fayda sağlayacak projeler üreterek, çalışma koşullarında yaşanılacak olası zorlukların üstesinden tecrübe ile gelinebilmesi için öğrencileri bilgilendiren,
alanında uzman, iş sektöründe popüler ve imkan sağlayabilecek yöneticileri, CEO’ları, İK Sorumlularını ve benzeri konukları misafir ederek engin tecrübelerinden yararlanmak ve yararlandırmak amacıyla görevlerini icra etme ilkesiyle yola çıkan bir kulüptür.

Kariyer Kulübü Tüzüğü

ETKİNLİKLER

Av. Ömer Özgür Ünlü, LL.M. Bey’i Ağırladık

Kariyer Kulübü olarak Av. Ömer Özgür Ünlü, LL.M. Bey’i ağırladık. Kendisi meslek hakkında ve üniversite hayatı hakkında çok değerli bilgiler
ve tavsiyeler ile bizleri bilgilendirdi.
Kendisine bizlere olan samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyor daha sonraki dönemlerde tekrar bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.

Albaraka Tech Global’in Genel Müdür Yardımcısı Hasan Laçin Bey’i Konuk Olarak Ağırladık

Adından finans sektöründe söz ettiren Albaraka’nın, bilgi teknolojileri hizmeti sunna amacıyla 2019 yılında kurulan Albaraka Tech Global’in
genel müdür yardımcısı Hasan Laçin Bey’i davet ettik. Hasan Bey de bize detaylardan ve engin tecrübelerinden bahsederek kariyerimizde bizlere yol gösterdi.

IT Gowernance’nin kurucusu Cantekin Ertekin Bey’i Ağırladık

IT Gowernance’nin kurucusu Cantekin Ertekin Bey’i ağırladık. Girişimcilik hayali olan arkadaşlarımıza neler yapması gerektiğini,
hangi zorluklarla karşılaşabileceklerini ve bunlara nasıl çözümler üretilebildiğinden bahsetti. Bu keyifli sohbet için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Career Goal’s 2022 Kariyer Zirvesi

Mayıs ayında düzenlediğimiz Career Goal’s 22 adı altında kariyer zirvemizde birbirinden değerli 18 konuşmacımızı ağırladık.
Dolu dolu geçen 2 günün ardından öğrenci arkadaşlarımız bu konukların aracılığı ile donanımlı firmalarda staj yapma imkanı buldular.

Gedik Sanat& İGUN Kariyer Kulübü Sanat Buluşmaları

Orkestra Şefi Murat Cem Orhan ‘ın katılımıyla Gedik Sanat & İGÜN Kariyer Kulübü Kültür Sanat Buluşmaları gerçekleşti.
Engin tecrübelerinden bizlere bahsettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kişisel Gelişim Zirvesi

10 – 11 – 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz “Kişisel Gelişim Zirvesi” ile karşınızdaydık!

Bu tarihler arasında geleceğimiz ile ilgili çeşitli eğitimler ile işinin uzmanı insanları sizler için ağırladık!

Bu etkinliğin amacı iş hayatımızda veya sosyal yaşantımızda bize kolaylık sağlayacak bilgiler edinmek!

Eğitimimizin sonunda sertifika verilmiştir.

Ayrıca çeşitli çekilişler ile güzel ödüller de şanslı öğrencilere hediye edilmiştir.

Ramazan Zirvesi

Ramazan ayı boyunca her cumartesi Youtube üzerinden canlı yayın ile birbirinden değerli konukları misafir ettik. Yaşadıkları zorluklardan ve güzelliklerden bahseden konuklarımız
bizler motive etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz