Kariyer Danışmanlığı

Öğrencilerimiz ve mezunlarımızın kariyer yönetimi ve iş arama süreçlerinde ihtiyaç    duydukları profesyonel desteği sağlayarak, gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmetler arasında:

• Kariyer Fuarları: İş dünyasının önde gelen temsilcileriyle öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz.
  • Ön Yazı ve Özgeçmiş Hazırlama: CV hazırlamalarına destek oluyoruz.
  • Mülakat Teknikleri Seminerleri: Etkili mülakat yapabilmeleri için gerekli bilgileri sağlıyoruz.
  • İşletme Ziyaretleri: Gerçek iş ortamlarını görmeleri için çeşitli işletmelere geziler düzenliyoruz.
  • Mezunlar Buluşmaları: Mezunlarımızla düzenlediğimiz etkinliklerde, kariyer gelişimlerine yönelik bilgiler paylaşıyoruz.
  • İş ve Staj Rehberliği: İş veya staj arayışında olan öğrenci ve mezunlarımıza rehberlik ediyoruz.

Kariyer Danışmanlığı randevusu almak için, Yetenek Kapısı platformuna www.yetenekkapisi.org adresinden kaydolabilir ve “Kariyer Danışmanlığı” sekmesinden randevu talebinde bulunabilirsiniz.