Kariyer Merkezi Hakkında

İstanbul Gedik Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü, İstanbul Gedik Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlarını yarının iş dünyasına hazırlamak ve yeni yüzyıl yetkinliklerini kazanmalarına destek olabilmek adına faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Merkez çalışmaları öğrenci ve mezunların kariyer farkındalığı kazanma sürecinde onlara öğretici ve destekleyici deneyim ortamları sunmakta ve rehberlik etmektedir.

Kariyer Merkezi Birleşmiş Milletler ’in 2015 yılında belirlediği 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacını benimseyerek, faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu çerçevede Merkez Nitelikli Eğitim, İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme, Amaçlar için Ortaklıklar maddelerini desteklemek amacıyla çalışmalar gerçekleştirmekte, öğrenci ve mezunlara sürdürülebilir kariyer fırsatları sunmaktadır.

Alanında öncü ulusal ve uluslararası kurum, kuruluş ve sivil toplum organizasyonları gibi dış paydaşları ile topluma ve İstanbul Gedik Üniversitesi iç paydaşlarına destek olmaktadır.