Kalite Toplantıları

• 08.04.2021 tarihinde Zoom üzerinden, Akademik ve İdari personelimizle birlikte “2021/02 Kalite Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

• 25.03.2021 tarihinde Zoom üzerinden, Akademik ve İdari personelimizle birlikte “2021/02 Kalite Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

• 09.03.2021 tarihinde Zoom üzerinden, Uygulama ve Araştırma Merkezleri Müdürleri ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı bünyesinde Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Arif DEMİR  Başkanlığında  “Stratejik Plan ve Kalite Yönetimi” konulu toplantı gerçekleştirilmiştir.

• 04.03.2021 tarihinde Zoom üzerinden, Akademik ve İdari personelimizle birlikte “2021/01 Kalite Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

• Yükseköğretim kalite kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında değerlendirme takımı ile online kapanış toplantısı gerçekleştirildi. 22.02.2021

Kapanış toplantısına,Üniversitemiz Rektörü,Senato Üyeleri,Yönetim Kurulu Üyeleri,Kalite Komisyonu Üyeleri, katılım sağlayarak Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile kapanış toplantılarını gerçekleştirmiştir.

• Yükseköğretim kalite kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında değerlendirme takımı ile dördüncü online ziyaret planı gerçekleştirildi. 19.01.2021

Dördüncü toplantıya,

Üniversitemiz Tüm Fakültelerinden Öğrencileri, Meslek Yüksekokullarından Öğrencileri,Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri,Tüm Fakültelerinden Öğretim Elemanları,Meslek Yüksekokullarından Öğretim Elemanları,Tüm Fakültelerinden Araştırma Görevlileri,katılım sağlayarak dördüncü toplantılarını gerçekleştirmiştir.

• Yükseköğretim Kalite Kurulunun Üniversitemizde Yürüttüğü Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Kapsamında Üniversitemiz Genel Sekreteri ve İdari Birim Yöneticileri ile Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 07.01.2021

• Yükseköğretim kalite kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında değerlendirme takımı ile üçüncü online ziyaret planı gerçekleştirildi. 07.01.2021

Üçüncü toplantıya

Üniversitemiz Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcısı, Tüm İdari Birim Daire Başkanları,Uygulama  ve Araştırma Merkez Müdürlerimiz,katılım sağlayarak üçüncü toplantılarını gerçekleştirmiştir.

• Yükseköğretim kalite kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında değerlendirme takımı ile ikinci online ziyaret planı gerçekleştirildi. 16.12.2020

İkinci toplantıya

Üniversitemiz Rektörü, Rektör Yardımcıları,Tüm Fakülteleri Dekanları/Dekan Yardımcıları,Enstitü Müdürü,Meslek Yüksekokulu Müdürümüz/Müdür Yardımcıları, katılım sağlayarak ikinci toplantılarını gerçekleştirmiştir.

• Yükseköğretim kalite kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında değerlendirme takımı ile ilk online ziyaret planı gerçekleştirildi. 25.11.2020

İlk toplantıya

Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı,Rektörümüz,Senato Üyeleri,Yönetim Kurulu Üyeleri,Kalite Komisyonu Üyeleri, Üniversitemizin Dış Paydaşları,katılım sağlayarak Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile ilk toplantılarını gerçekleştirmiştir.

09 Ağustos 2019 tarihinde Kartal Yerleşkemizin Kış Bahçesinde, Üniversitemiz tüm akademik ve idari kadrosunu bir araya getiren geleneksel hale getirmeyi planladığımız “Birlik Beraberlik Kahvaltısı” nın ilkini gerçekleştirdik.

15 Ocak 2019 tarihinde Kartal Yerleşkemizde, Kalite Temsilcisi tüm Akademik ve İdari personelimizle birlikte “İstanbul Gedik Üniversitesi Kalite Temsilcileri  Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitimi Kapsamında “Mevzuat Bilgilendirme ve Uygulamada Birlik Toplantıları” düzenlenmiştir.

14.01.2019 tarihi 09:30-12:30 saatleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi Yerleşkemizde, tüm Akademik ve İdari personelimizle birlikte “İstanbul Gedik Üniversitesi Mevzuat Bilgilendirme ve Uygulamada Birlik Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

14.01.2019 tarihinde 13:30-17:30 saatleri arasında Gedik Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde, tüm Akademik ve İdari personelimizle birlikte “İstanbul Gedik Üniversitesi Mevzuat Bilgilendirme ve Uygulamada Birlik Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

15.01.2019 tarihinde Kartal Yerleşkemizde, tüm Akademik ve İdari personelimizle birlikte “İstanbul Gedik Üniversitesi Mevzuat Bilgilendirme ve Uygulamada Birlik Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

13 Aralık 2018 tarihinde Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde tüm Akademik ve İdari personelimizin katılımıyla “İstanbul Gedik Üniversitesi Kalite Farkındalık Toplantısı” nın üçüncüsü gerçekleştirilmiştir. (Detay)

11 Aralık 2018’de Spor Bilimleri Fakültesi Yerleşkemizde tüm Akademik ve İdari personelimizin katılımıyla “İstanbul Gedik Üniversitesi Kalite Farkındalık Toplantısı” nın ikincisi gerçekleştirilmiştir. (Detay)

26 Kasım 2018 ‘de Kartal Yerleşkemizde tüm Akademik ve İdari personelimizin katılımıyla “İstanbul Gedik Üniversitesi Kalite Farkındalık Toplantısı” nın ilki gerçekleştirilmiştir. (Detay)