27 Ara 2023

8 ARALIK CUMA GÜNÜ KARTAL YERLEŞKESİ B BLOK KONFERANS SALONUMUZDA HUKUK FAKÜLTEMİZİN DÜZENLEDİĞİ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA KAMU HUKUKU SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

İki oturum halinde gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Hukuku Sempozyumu’nun ilk oturumu Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Fazıl Sağlam, Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Gönenç Hacaloğlu ile birlikte, Dr. Öğr. Üy. Melike Belkıs Aydın ve Dr. Öğr. Üy. Gürkan Özocak bu oturumda tebliğlerini sundular.

Öğle arasının ardından başlayan ikinci oturuma Prof. Dr. Fazıl Sağlam başkanlık yaptı. İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu, Dr. Öğr. Üy. Yusuf Siyret Aktan ve Dr. Öğr. Üy. Osman Yılmazcan tebliğlerini sundular.