28 Mar 2024

“Boşanmış Ailelerde Çocuğun Üstün Yararı Açısından Ortak Velayetin Düzenlenmesi” Projemiz TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Hukuk Ana Bilim Dalı öğretim üyesi, Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt danışmanlığında, öğrencilerimiz Ebru Çakır’ın yürütücüsü ve Elif Rana Özkan ile Serra Koç’un proje ortakları olduğu “Boşanmış Ailelerde Çocuğun Üstün Yararı Açısından Ortak Velayetin Düzenlenmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Sayın Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt hocamızı ve değerli öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekte yapacakları çalışmalar için başarılar dileriz.