28 Mar 2024

CEZA VE CEZA MUHAKEMESİ ANABİLİM DALI KURGUSAL DAVA YARIŞMASI

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı tarafından fakültemiz öğrencilerine yönelik olarak fakültemiz Ceza ve Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı öğretim üyelerinin yürütücülüğünde bir kurgusal dava yarışması düzenlenecektir. Kurgusal dava yarışmasına dair kurallar şu şekildedir:

1. Yarışmaya, İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve 4. sınıf öğrencileri katılabilir.
  2. Takımlar en az 3 en fazla 4 kişiden müteşekkil olmalıdır.
  3. Yarışma yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır.
  4. Sözlü aşamada 4 takım yarışacaktır. Eğer yazılı aşamaya 4 veya daha az sayıda takım katılırsa tüm takımlar sözlü aşamaya kabul edilecektir. Yazılı aşamaya 4 takımdan fazla takımın katılması durumunda, yazılı aşamadaki puan sıralamasına göre ilk dört takım ile sözlü aşama icra edilecektir.
  5. Yazılı ve sözlü aşamaya ilişkin kurallar ile yarışmaya ilişkin sair kurallar, olay ve yarışma takvimi ilerleyen günlerde ilan edilecektir.
  6. Başvurular [email protected] ya da [email protected] adreslerine e – posta gönderilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. Takım üyeleri birlikte ve tek bir e – posta ile başvuruda bulunmalıdırlar. 08.04.2024 saat 17.00 itibarıyla başvuru süresi sona erecektir.

Ceza hukukuna ilgi duyan öğrencilerimizin dikkatine sunar, katılımınızı bekleriz.

Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Özocak – Dr. Öğr. Üyesi Erdi Yetkin