7 Eki 2022

DOÇ. DR. KUTLUHAN BOZKURT, YAPAY ZEKÂ VE HUKUK SEMPOZYUMUNDA SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Galatasaray Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi’nin ortaklığında gerçekleştirilen Yapay Zekâ ve Hukuk Sempozyumu 10 Ekim tarihinde Galatasaray Üniversitesi’nde, 11 Ekim tarihinde Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşti.

11 Ekim tarihinde gerçekleşen sempozyum Prof. Dr. Erdem BÜYÜKSAĞİŞ’İN açılış konuşmasıyla başladı. Sempozyumun Prof. Dr. Sultan ÜZELTÜRK tarafından başkanlık edilen birinci oturumuna üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kutluhan BOZKURT konuşmacı olarak katıldı. Doç. Dr. Kutluhan BOZKURT, bu oturumda “AB Hukuku ve Uluslararası Hukuk Düzenlemeleri Çerçevesinde Yapay Zekâ ve Dijital Teknolojiye İlişkin Bir Değerlendirme” konulu tebliğini sundu.

Diğer sunulan tebliğlerin ardından yapılan soru-cevap bölümü ile oturum sona erdi.

Programın Detayları İçin Tıklayınız