23 Kas 2022

“Down Sendromlu Fetüslerin ve Bireylerin Hukuku” Sempozyumunda Prof. Dr. Gülsün Ayhan Aygörmez ve Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt sunum yapacaktır

26 Kasım 2022 tarihinde Medipol, İstanbul Medeniyet, Özyeğin Üniversiteleri ve Güneş Çocuk Derneği ile Türkiye Down Sendromu Derneğinin ortaklığında “Down Sendromlu Fetüslerin ve Bireylerin Hukuku” konulu Çevrimiçi Sempozyum düzenlenecektir.

Sempozyumda Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Gülsün Ayhan Aygörmez, “Alman Hukukunda Down Sendromlu Fetüs Bakımından Rahim Tahliyesi” başlıklı bir sunum yapacaktır.

Hukuk Fakültemizin Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt ise “Belçika Hukukunda ve AHİM Kararlarında Down Sendromlu Fetüs Bakımından Rahim Tahliyesi” başlıklı bir sunum yapacaktır.

Sempozyuma katılım ücretsiz olup, katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Kayıt için: https://dssempozyum.endlessfairs.com/