15 Eki 2024

DR. ÖĞR. ÜYESİ MELİKE BELKIS AYDIN, DR. ÖĞR. ÜYESİ EGE OKAKIN ERBAŞ VE ARŞ. GÖR. HAZAL GÜL XI. HUKUKA FELSEFİ VE SOSYOLOJİK BAKIŞLAR SEMPOZYUMU’NA KONUŞMACI OLARAK KATILDILAR

Fakültemiz Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Melike Belkıs Aydın “Tarihçi Hukuk Okulu ve Hegel İlişkisi”, İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ege Okakın Erbaş “Kişisel Verilerin İdareye Karşı Korunması Gerekliliği Karşısında İdari Usul Perspektifi” ve Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Hazal Gül “Leveller ve Digger Hareketlerinin Mülkiyet ve Doğal Hak Tartışmalarına Katkıları” başlıklı sunumlarıyla 2-4 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen XI. Hukuka Felsefi ve Sosyolojik Bakışlar Sempozyumu’na konuşmacı olarak katılmışlardır.