28 May 2024

GÜN + PARTNERS AVUKATLIK BÜROSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA MEVZUAT UYUM ÇALIŞMASI YAPILDI

25 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00’te Gün + Partners Avukatlık Bürosu’nda Av. Mehmet Gün ile öğrencilerimiz Cengizhan Demir, Zeynep Şevval Seydan, Furkan Eskici, Sudenaz Kibar, İlknur Aleyna Ayyıldız, Ebru Çakır, Leyla Amirova, Rana Betül Özdemir ve Serra Koç Mevzuat Uyumu (Legal Compliance) uygulama çalışması gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimize karmaşık olaylarda mevzuat uyumu denetiminde hukuki danışmanlık yapma konusunda interaktif bir deneyim imkânı sağlayan Av. Mehmet Gün’e ve etkinlik sorumlusu Hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Burcu Erbayraktar, Dr. Öğr. Üyesi Ege Okakın Erbaş, Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Özocak, Arş. Gör. Oğuzhan Uslu ve Arş. Gör. Ahmet Eğilmez’e teşekkür ederiz.