22 May 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ VE SPOR HUKUKU ENSTİTÜSÜ İŞBİRLİĞİNDE SPOR HUKUKU SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Spor Hukuku Enstitüsü’nün birlikte düzenlediği Spor Hukuku Sempozyumu 16 Mayıs Perşembe günü saat 15:00’te Kartal Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşmiştir. İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Nilay Utlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Spor Hukuku Enstitüsü Derneği Başkanı Av. H. Alpay Köse “Türkiye’de Spor Hukukunun Genel Yapılanması” konusunda; TFF UÇK Eski Başkanı, TFF Başkan Danışmanı Av. Dr. Tarkan Erdal “Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulları ve Futbol Yargı Yapılanması” konusunda; Türkiye Basketbol Federasyonu YK Üyesi Av. Efe Oğuz “Basketbol Yargı Yapılanması” konusunda; İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Gürkan Özocak “Türkiye’de Spor Faaliyetlerinden Doğan Ceza Sorumluluğu Halleri” konusunda; Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğr. Görevlisi Av. Dr. Aytekin Gürbüz “Uluslararası Spor Tahkimi” konusunda tebliğlerini sunmuşlardır.  Katılımcılara plaketlerinin takdimiyle etkinlik son bulmuştur.