24 May 2024

Medeni Hukuk Anabilim Dalı ve Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Kurgusal Dava Etkinliği Gerçekleştirildi

İstanbul Gedik Üniversitesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selma Çetiner, Dr. Öğr. Üyesi Mazlum Doğan, Arş. Gör. Oğuzhan Uslu ve Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Başözen ve Arş. Gör. Kardelen Başakıncı’nın hazırlayıcıları olduğu Medeni Hukuk Anabilim Dalı ve Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Kurgusal Dava etkinliği Hukuk Fakültesi 3 sınıf öğrencilerimiz Ebru Çakır, Elif Rana Özkan, Sudenaz Kibar, Muhammet Nezir Akadaş, Büşra Nur Solmaz, Elif Güler, Şevval Güleç ve Esra Köseoğlu’nun katılımlarıyla 23 Mayıs 2024 Perşembe saat 12:00’de Z-101 Kurgusal Dava Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.