7 May 2024

Prof. Dr. Rona Aybay Anısına Düzenlenen Bilimsel Toplantıya Prof. Dr. Fazıl Sağlam ve Arş. Gör. Hazal Gül Konuşmacı Olarak Katılacaktır.

İstanbul Gedik Üniversitesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığını yürütmüş olan ve 5 Mayıs 2022 tarihinde kaybettiğimiz Sayın Hocamız Prof. Dr. Rona Aybay anısına, 10 Mayıs 2024 Cuma günü Galatasaray Üniversitesi’nde “1924 Anayasası’nın 100. Yılında Türkiye’de Vatandaşlık ve İnsan Hakları” başlıklı bilimsel toplantı düzenlenmektedir.

Etkinliğin anı konuşmalarını içeren oturumunda Fakültemiz Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fazıl Sağlam ve Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Hazal Gül konuşmacı olarak yer alacaktır.
Katılmak isteyenler 8 Mayıs 2024 Perşembe gününe kadar [email protected] adresine bildirerek kayıt olabilirler.