28 Mar 2024

“Sosyal Haklar Bağlamında Çocuk İşçiliği Sorunun İncelenmesi” Projemiz TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Hukuk Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt danışmanlığında, öğrencilerimiz Zeynep Sude Çuhadaroğlu’nun yürütücüsü ve Sudenaz Kibar ile Abdülsamet Budabek’in proje ortakları olduğu “Sosyal Haklar Bağlamında Çocuk İşçiliği Sorunun İncelenmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Sayın Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt hocamızı ve değerli öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekte yapacakları çalışmalar için başarılar dileriz.