6 Mar 2020

Yargıda Kadın Olmak Etkinliği

İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü “Dünya Kadınlar Günü Haftası Kapsamında Yargıda Kadın Olmak” başlıklı söyleşi ile anıldı. Bu kapsamda yargının çeşitli noktalarında görev alan kadınlarla bizzat söyleşi yapma fırsatı sunuldu. Moderatör koltuğunda İstanbul Gedik Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Selma Çetiner’in oturduğu söyleşide konuşmacı olarak Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Hakim Reyhan Büyükkılıç, Kartal Adliyesinde Görevli Cumhuriyet Savcısı Fatma Arzu Tekir ve İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Birsen Baş Topaloğlu yer aldı. Söyleşimiz 6 Mart 14:00’da İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Kampüsü B Blok Konferans salonunda herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilmiştir.