22 Nis 2024

CEZA ADALET SİSTEMİNDE ÇOCUK, ÇOCUK TESLİMİNE İLİŞKİN YENİ DÜZENLEMELER VE HUKUK FAKÜLTESİ TÜBİTAK PROJELERİNİN TANITIMI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR

Hukuk Fakültesi ve Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 15:00’da Kartal Kampüsü Konferans Salonu’nda “Ceza Adalet Sisteminde Çocuk, Çocuk Teslimine İlişkin Yeni Düzenlemeler ve Hukuk Fakültesi TÜBİTAK Projelerinin Tanıtımı” başlıklı etkinliğimize tüm öğrencilerimizi bekleriz.

Etkinliğin ilk bölümünde Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Ahmet Başözen ve Av. Orhan Güldiker’in konuşmalarıyla çocuk teslimine ilişkin son değişiklikler ve ceza adalet sisteminde çocukların durumu tartışılacaktır. İkinci bölümde ise TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanan öğrencilerimizden Ebru Çakır, Elif Rana Özkan ve Sudenaz Kibar projeleriyle ilgili bilgileri ve deneyimlerini, proje danışmanları Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt’un moderatörlüğünde aktaracaklardır.