22 Mar 2024

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle İstanbul Gedik Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi ile İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) iş birliğiyle “Down Sendromu ve Erken Müdahale” adlı bir etkinlik düzenlendi. Uzman Psikolog Rahime Gökboğa konu ile ilgili bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barkan Eskiili ile İİSBF Engelli Öğrenci Birimi Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özcan’a teşekkür ederiz.