29 Tem 2023

“Elele Gönül Gönüle” Projesi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından “Toplumsal dayanışmanın ve kalkınmanın desteklenmesi” kapsamında hibe alan  “Elele Gönül Gönüle” adlı projenin açılış toplantısı Serendip Dernek merkezinde gerçekleştirildi.  6 Şubat deprem felaketinden etkilenerek Pendik İlçesi sınırlarında ikamet eden afetzedelerden 45 ailenin, “normal” hayata geçiş sürecinin hızlandırılması için kendi güçlerinin bilincine varmalarının sağlanması, toparlanma ve kendi kendine yardım becerilerinin geliştirilmesi için 7 ay olarak planlanan etkinlikler tarafların katılımı ile 28 Temmuz 2023 Cuma günü yapılan toplantı ile başladı. Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) Yönetim Kurulu toplantıya katılım gösterdi.