3 Eki 2022

Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi KALBEN DERNEĞİ Entrepreneurship 4 ALL Projesi Seminerine Katıldı

Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) yönetim kurulu üyeleri KALBEN (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile) Derneği yürütücülüğünde Avrupa Birliği tarafından desteklenen “ Entrepreneurship 4 ALL” projesi girişimci buluşmaları seminerine konuk oldu.  30 Eylül Cuma günü Kalamış 39 Otelde gerçekleştirilen buluşmada Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman, 2016 dan bugüne kadar merkez olarak yürüttükleri projeleri, alınan sonuçları, farklı alanlarda çalışan STK’lar ve yerel yönetimler işbirliği ile  çok sayıda kadının ve gencin hayatına dokunduklarını ve duydukları mutluluğu paylaştı. İstanbul’da bulunan üniversitelerden katılan öğrencilerin karşılıklı soru cevapları ile devam eden seminere Merkezimiz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ece Erbuğ, Yönetim kurulu üyesi Dr. Nilay Utlu ile birlikte öğrencilerimiz katılım gösterdiler.

Entrepreneurship 4 ALL Projesi; gençler arasında girişimciliğin teşvik edilmesi, gençlerin niteliklerinin kapasitesini artırmak ve daha iyi bir gelecek inşa edebilmeleri adına aralarında girişimci bir zihniyet oluşturmak üzerine şekillendirilmiştir.