2 Haz 2022

KAGİMER “Kadınların Karşılıksız Emeğinin Farkına Varalım” Projesi Forumunda Temsil Edildi

İşte Kadın Derneği koordinatörlüğünde Macaristan JOL-LET Vakfı ve Adıyaman Genç Kuşak Kadın Girişimciler ve İstihdam Derneği (AKİD) ortaklığıyla Sivil Toplum Diyaloğu VI. Dönem Hibe Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Kadınların Karşılıksız Emeğinin Farkına Varalım” Projesi “Uluslararası Kadın İşgücü Forumu” 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü DoubleTree by Hilton Topkapı Otelinde yapıldı. Alanda çalışan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımı ile toplanan forumda; “ Kadınlar için Sosyal Politikaların ve istihdamın Önemi”, “Ödenmemiş İşgücüne İlişkin İlgili Paydaşların görüşleri” ve “İyi Uygulama Örnekleri” oturumları geniş katılım ile gerçekleşti. Forum, projeyi akademik olarak destekleyen kişilere Plaket takdimi ile sona erdi. Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman’ da projeye verdiği akademik destek ve çalıştay moderatörlükleri için plaket aldı.