16 Oca 2024

ÜNİVERSİTEMİZ İŞBİRLİĞİ İLE KADIN MUHTAR ADAYLARI KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İstanbul Kent Konseyi Kadın Meclisi, Küresel Eşitlik Kapsayıcılık Ağı ve TÜM-FED’in paydaşlığında gerçekleştirilen “Kadın Muhtar ve Muhtar Adaylarına Yönelik Kapasite Güçlendirme Eğitim Programı” İstanbul eğitimlerine Üniversitemiz de paydaş olarak yer almıştır. 9-11 Ocak 2024 tarihlerinde Avrupa Yakası Eğitimi tamamlanmış olup, 16-18 Ocak tarihlerinde de Müze Gazhane ’de Anadolu Yakası eğitimleri gerçekleştirilmektedir.  Üniversitemiz Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman “Kadınların Oy Hakkı Mücadelesi” başlıklı sunumu ile kadın muhtar ve muhtar adayları ile birlikte olmuştur.