27 Kas 2023

12. Mimarlık ve Eğitim Kurultayı Sergisi: ‘Mimarlık Bölümü mezunu Merve Safa Bayram’ın Diploma Projesi

Mimarlar Odası ve eğitim kurumlarının ortak çalışma ortamında buluşmasını sağlama amacıyla  2001 yılından başlayarak her iki yılda bir düzenlenen Mimarlık ve Eğitim Kurultaylarının on ikincisi “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı ve Mimarlık Eğitimi” temasıyla 10-11 Kasım 2023 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Kurultay kapsamında Türkiye’deki tüm mimarlık bölümlerindeki öğrencilerin katılımına açık olan “Diploma Projeleri Sergisi” ne üniversitemiz Mimarlık Bölümü 2022-2023 Bahar Dönemi mezunu Merve Safa Bayram’ın 4+ Mimarlık Fakültesi projesi gönderilmiş ve sergilenmiştir.