12 May 2022

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz 3. Global GastroEkonomi Zirvesine katılıdı

TÜRYİD tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen 3. Global Gastro Ekonomi Zirvesine Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz 11 Mayıs 2022 tarihinde katılım sağladı.

Zirve’de sürdürülebilir gastronomi üzerinde duruldu. Bu kapsamda yerli ve yabancı panelistler tarafından gastronomi, yiyecek-içecek işletmeciliği, teknoloji, sürdürülebilir mutfak gibi konular üzerinde söyleşiler gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlileri Hikmet Can ÇETİN ve Seray EVREN eşlik etti.